Flipkart FAKE OR NOT FAKE Answers 25th October 2020

4

Join Telegram Channel For Instant Alert

Friends, today I am going to tell you 1 such offer, in which you can win free Flipkart Gifts and Flipkars Super Coins by answering Flipkart FAKE OR NOT FAKE questions.

It is very easy to participate in this contest and just tell you the answers given below and you too will win Flipkart Gift and Supercoins.

Read Also :


Top Rewards Prizes Today

  • ₹1000 gift vouchers for 100 winners
  • ₹50 gift vouchers for 3000 winners
  • Supercoins for remaining winners


How To Play Flipkart FAKE OR NOT FAKE 

  • First of all, you have to download and login with Flipkart App
  • Your Flipkart app is updated or it will be kept, otherwise you will not show the option of quiz
  • Then you have to go to the Flipkart video section which is seen below.
  • There you will see a contest video of FAKE OR NOT FAKE Quiz in the top

  • Then you have to start the video by click on play and win, all the questions will come inside the video, you just have to answer them, you have to watch the whole video

  • I have given the answer of all today’s questions to the bottom, just by joining the contest as much as possible.
  • You can check your prize by going to My Rewards option

If you have given a wrong answer in Fake or Not, then you can retake it & correct your answer even after checking rewards.


Flipkart Fake Or Not Answers 25th October 2020

1) Tiger shroff adopted a tiger

Not fake

2) JRD Tata worked in French army for a year

Not Fake

3) AI Robots killed scientists in Japan

Fake

4) California passes a law that implements fines or taxes on cow farts

Not Fake

5) IAF Sukhoi su 30 fighter jet was shot down by Chinese in Tibet

Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 23th October 2020

Q1. The population of Uttar Pradesh is more than the USA?
Ans → Fake

Q2. Manisha Koirala’s grandfather was a former Prime Minister of Nepal?
Ans → Not Fake

Q3. A filament light bulb has been functioning for more than 100 years?
Ans → Not Fake

Q4. There is more plastic by weight than fish in the world’s ocean?
Ans → Fake

Q5. Sahara desert used to be a grassland?
Ans → Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 22th October 2020

1.astronauts dispose their waste into earths atmosphere
Ans:-not fake

2.stopping weight training will turn muscles into fat
Ans:-fake

3.obituary for media appeared in an indian newspaper
Ans:-not fake

4.samsung manufactures display screens for apple
Ans*:not -fake*

5.dogs are banned in antartica
Ans:-not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 21th October 2020

1.winnie the pooh is banned in china
Ans:-not fake

2.UK returns 15th century Ram idol stolen from India 40 years ago
Ans:-not fake

3.the heart stops for a second when you sneeze
Ans:-fake

4.ducks are being used to control pests on farm
Ans:-not fake

5 there is a grilled potato.kitkat flavour chocolate
Ans:-not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 20th October 2020

1.an indian channel has the highest number of subscribers on youtube
Ans:-not fake

2.yuvraj singh was the first cricketer to hit six sixes in a single over in an international match
Ans:-fake

3.a blind man has climbed mt everest
Ans:-not fake

4.misa bharathi daughter of lalu prasad yadav gave a lecture at havard
Ans:-fake

5.an indian man owns and runs east india company
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 19th October 2020

1.nasa launched the gpm satellite in 2014 after being inspired from swades movie
Ans:-fake

2.two headed snakes exist in nature
Ans:-not fake

3.the brand Lakme gets its name from french word for Godess Lakshmi
Ans:-not fake

4.the nehru government demonetised notes currency notes with netaji subash chandra bose picture
Ans:-fake

5.koala bear is not a bear
Ans:-not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 18th October 2020

1. Not Fake
2. fake
3. Fake
4. Not Fake
5. Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 17th October 2020

1.there are no national highways in Andaman
Ans:-fake

2.it is safe to stand under a tree during a lightening shower
Ans:-fake

3.india makes the highest number of feature films per year in the world
Ans:-not fake

4.a woman gave birth to babies a few weeks apart
Ans:-not fake

5.tiger woods hit a golf ball from asia to europe
Ans:-not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 15th October 2020

Question 1) There is no Nobel prize for Mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician

Answer: Fake

Question 2) Male animals can give birth

Answer: Not Fake

Question 3) India is the largest producer of milk in the world

Answer: Not Fake

Question 4) Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owners

Answer: Not Fake

Question 5) A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan

Answer: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 14th October 2020

1) There’s no noble prize for mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician

Answer: Fake

2) Male animals can give birth

Answer: Not Fake

3) India is the largest producer of milk in the world

Answer: Not Fake

4) Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owner

Answer: Not Fake

5) A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan

Answer: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 13th October 2020

  1. Fake
  2. Not Fake
  3. Fake
  4. Not Fake
  5. Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 12th October 2020

1.bricks from indus valley civilization were used to build railways
Ans:-not fake

2.nepal government held a meeting
Ans:-not fake

3.countries can claim planets in solar system for themselves
Ans:-fake

4.batman character 2was taken from a mayan sculpture
Ans:-fake

5.tamil is the official language of singapore
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 11th October 2020

1.the taj mahal palace hotel is the first building in india to be trademarked
Ans:-not fake

2. the kiwi fruit is native to india
Ans:-fake

3.the worlds youngest author is a 5yr old
Ans:-fake

4.the word god can be seen on turtles shell
Ans:- not fake

5. the padma bhushan can be to foreigners
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 10th October 2020

1.one american city honoured dr B.R ambedkar by having his and his wife photo on the bus
Ans:-fake

2.children under the age of 14 cannot experience depression
Ans:-fake

3. as we age we get shorter
Ans:-not fake

4.the worlds first computer programmer was a woman
Ans:- not fake

5.unicorn is the national aniaml of a country
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 9th October 2020

1.india hasn,t won an olympic medal in hockey after introducing artificial grass
Ans: *fake*

2.a letter is received after 100 years it was posted
Ans:-not fake

3.police employing geese for patrolling duty
Ans:-not fake

4.the five letters k j h p h on kxip logo represents the owner names
Ans:-fake

5.rainbow colour corn is edible
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 8th October 2020

1.worlds highest air strip is in India
Ans:-not fake

2.seawater is salty due to fish urine
Ans:-fake

3.Titanic II will take the same route as the original ship
Ans:-not fake

4.an egyptian mummy was issued a passport for travel
Ans:not -fake

5.holywood sign in los angles was once made into hollyweed
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 7th October 2020

  1. Not Fake
  2. Not Fake
  3. Fake
  4. Not Fake
  5. Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 6th October 2020

1.an indian teenager built the smallest satellite to be launched in space
Ans:-not fake

2.pyramids are only found in Egypt
Ans:-fake

3.the youngest person to receive heart surgery was one minute old
Ans:-not fake

4. Raja Harishchandra was the first motion picture shot in India
Ans:-fake

5.an american team is called bengals and has a bengal tiger as mascot
Ans:-not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 5th October 2020

1.Donald duck was banned in some countries because the cartoon doesnt wear pants
Ans:-fake

2.a man chanted Modiji for 24 hours on youtube channel
Ans:-not fake

3.the organisation that names hurricanes ran out of names for this year
Ans:-not fake

4 a leopard entered tajs .ranthambore resort
Ans:-fake

5 boy misses neet after coming 10 minutes late after travelling 700 kms
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 4th October 2020

Q. The sale of e-cigarettes is banned in India.
Ans. Not Fake

Q. Cutting an earthworm into two produces two new earthworms
Ans. Fake

Q. A man lied about being covid +ve to spend time with his lover
Ans.Not fake

Q. OM SHANTI OM is Deepika padukone Debut film
Ans. Fake

Q. Sunil Chetri has scored more international goals then Lionel Messi
Ans. Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 3rd October 2020

1. Kerala to launch water taxis from October 2020
Not Fake

2. Different countries see different phases of the Moon on the same day
Fake

3. Facebook’s main colour is blue because Mark Zuckerberg has a red-green color blindness
Not Fake

4. Laika the dog was the first animal sent to space
Fake

5. Sunil Chhetri has scored more international goals than Lionel Messi
Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 2nd October 2020

1.in 1948 no one was awarded nobel peace prize
Ans:-not fake

2.robot dogs are being used to maintain social distance in singapore
Ans:-not fake

3.apple inc gets its name from the apple that fell on issac newton
Ans:-fake

4.moon completes one revolution around earth in a single day
Ans:-fake

5.did rishi kapoor buy award for bobby
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 1st October 2020

1.american president Donald trump told people to vote twice

Ans :- Not fake

2.the fruit sitaphal is native to India

Ans: – Fake

3.chinese tourists were seen on INdian side of pangong lake

Ans: – Fake

4.Bajrangi Bhaijhan was partly inspired by an old telugu movie

Ans :- Not fake

5.one of the worlds expensive coffee is from animals poop

Ans :- Not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 30th September 2020

Q1. Canadian PM Justin Trudeau backs Tamil Nadu anti hindu movement
Ans. Fake

Q2. There is no gravity in space
Ans. Fake

Q3. High Heels were originally made for men
Ans. Not Fake

Q4. Akbar had Mahabharata translated into Persian under the name ‘Razmnama’
Ans. Not Fake

Q5. Donald Trump had a cameo role in the movie Home Alone
Ans. Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 29th September 2020

1.frequently cracking your knuckles can cause arthritis
Ans:-fake

2.ministry of corporate affairs to give laptops to students at 3500
Ans:-fake

3.pluto’s highest mountain ranges are named Edmund Hillary and Tenzing Norgay
Ans:-not fake

4.Amrish puri acted in steven spielbergs movie
Ans:-not fake

5.a bar in delhi sells fresh air to people
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 28th September 2020

1.the payment app BHIM is named after Dr.B.R ambedkar
Ans:-not fake

2.every year sudha murthy spends one day selling vegetables
Ans:-fake

3.cancers can be caused by bacteria and virus
Ans:-not fake

4.dandruff can spread from one person to another
Ans:-fake

5.akshay kumar drinks cow urine
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 27th September 2020

1) Dangal is the highest earning non english foreign language movie in china

Answer: Not Fake

2) India was declared Polio free by the WHO

Answer: Not Fake

3) Tata Motors has launched a Cab service to compete against Uber and Ola

Answer: Fake

4) Skin is the largest organ in the human body

Answer: Not Fake

5) Jingle bells written for Christmas

Answer: Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 26th September 2020

1) Lalu Prasad Yadav has a daughter named after government legislation.

Answer: Not Fake

2) Nasa recorded Om sound from the Sun

Answer: Fake

3) Humans are either right brained (creative) or left brained (logical)

Answer: Fake

4) A female python laid eggs despite not being near a male for 15 years

Answer: Not Fake

5) First international cricket match was played between USA and Canada

Answer: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 25th September 2020

1) Urine contamination in swimming pools can cause redness in eyes

Answer: Not Fake

2) Bill Gates listed “Toilet Ek Prem Katha” as one of the most inspiring things of 2017

Answer: Not Fake

3) Albert Einstein failed Math in school

Answer: Fake

4) India’s first IIT was set up in a former prison

Answer: Not Fake

5) Government wa buying covid 19 kits in 2018

Answer: Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 24th September 2020

1) Indian airforce tweeted that a Rafale had crashed and pilot was martyred

Answer: Fake

2) A circus in Germany sold lion poop to raise funds

Answer: Not Fake

3) Virat Kohli is the only player to have played for the same team in all season of IPL

Answer: Not Fake

4) A piece of paper can’t be folded in half more than seven times.

Answer: Fake

5) ISRO has not a PSLV numbered 13 in 50 numbers

Answer: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 23th September 2020

1) Amartya Sen said India’s economy would be hit by the PUBG ban

Answer: Fake

2) In Bhopal a pair of frogs were married to appease the rain gods

Answer: Not Fake

3) The indian national congress party’s symbol used to have two bullocks on it

Answer: Not Fake

4) There are people who work as professional fart smellers

Answer: Not Fake

5) Pakistan fighter jet flies under a bridge

Answer: Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 22th September 2020

1.man burns part of house while chasing a fly
Ans:-not fake

2.bengaluru was the first asian city to get street lights
Ans:-not fake

3.elephants are afraid of mice
Ans:-fake

4.there is a mention of Lord Hanuman in the movie black panther
Ans:-not fake

5.the Golden temple in Amritsar lit thousands of flying lanterns on diwali
Ans:- fake


Flipkart Fake Or Not Answers 21th September 2020

1) Kerala has a 100% literacy rate

Answer: Fake

2) Adidas and Puma was founded by two brothers

Answer: Not Fake

3) Nostradamus has predicted the rise of a leader- Narendus from Gudjaratus

Answer: Fake

4) A duct taped banana sells for lakh of rupees

Answer: Not Fake

5) Ambani’s will help Kangana with 200 cr rupees for a new studio

Answer: Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 20th September 2020

1) Sikkim has been declared as India’s first fully organic state

Answer: Not Fake

2) A,B,AB,O are the only blood groups in the world

Answer: Fake

3) A person unknowingly swallow an average of 8 spiders in their sleep each year

Answer: Fake

4) The European organization for nuclear research has a 2 m tall statue of lord shiva

Answer: Not Fake

5) Twinkle Khanna has been India’s best selling female author

Answer: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 19th September 2020

1.worlds shortest regular commercial flight stays in air for about one minute
Ans:-not fake

2.this year rajasthan royals is being sponsored by brand of sanitary napkin
Ans:-not fake

3.the Indian flag hoisted at the wagah border is the largest flag in world
Ans:-fake

4.IIT delhi placed an ad asking for dog handlers with a btech degree
Ans:-not fake

5.illegal to chew gum in singapore
Ans:- fake


Flipkart Fake Or Not Answers 18th September 2020

1. A scheduled power cut was altered to let Viswanathan Anand play chess online
Ans: Not Fake

2. World’s largest desert has virtually no sand
Ans: Not Fake

3. US economy contracts more than India in the April-June quarter
Ans: Fake

4. Jai Shri Ram is written on Facebook more than 200 crore times a day – Mark Zuckerberg
Ans: Fake

5. Face mask translates your speech into 8 languages
Ans: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 17th September 2020

1.its harmful to go for a swim right after eating
Ans:-fake

2.neerja bhanot is the only Indian woman to win India’s highest peace time gallantry award
Ans:-fake

3.a full grown python can eat a whole person
Ans:-not fake

4.former us president Richard Nixon called indian women most unattractive
Ans:-not fake

5.edible cups are being used at a tea stall in Tamil nadu
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 16th September 2020

1) Soldiers posted In Galwan Celebrated Ganesh chaturthi
Answer : fake

2)There are agencies that let you rent friends and family
Answer : Not fake

3)Sun is Yellow in Color
Answer : fake

4)Gender Reveal party Started massive wild fire in California
Answer :  Not Fake

5)Chicken pox originated from Chicken
Answer : Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 15th September 2020

1.more than half of Indian population is vegetarian?
Ans:-fake

2 .Milkha singh charged rs 1 for his biopic baagh milkha bhaag
Ans:-Not fake

3.Man holds on helium balloon and reaches an altitude of 7 kms?
Ans:-Not fake

4.the title “father of nation” was given to Mahatma gandhi by subash chandra bose?
Ans:-not fake

5.covid-19 can infect an individual only once?
Ans:- fake


Flipkart Fake Or Not Answers 14th September 2020

1) The river Indus originates from China

Answer : Not fake

2) The word quarantine comes from a word meaning 40 days

Answer : Not fake

3) There was a superhero comic book on Sunil Gavaskar

Answer : Not fake

4) Zebras are white skinned animals with black stripes

Answer : Fake

5) 5g Network is fatal to birds

Answer : Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 5th September 2020

1) A goat was arrested for not wearing a mask in Kanpur

Answer : Fake

2) world’s fastest human calculator is an Indian boy

Answer: Not Fake

3) Zindagi na milegi dobara film was shot during Tomatina festival in Spain

Answer: Fake

4) A human can balance a car on his head

Answer: Not Fake

5) indian railways transport more people than the Australia population every day

Answer :not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 4th September 2020

1. Salman Khan film Sultan was originally titled Dangal
Not Fake

2. Saurav Ganguly is the first former Indian captain to be BCCI’s president
Fake

3. PM Modi bowed to a statue of Pandit Jawaharlal Nehru
Fake

4. Snakebites can be treated by sucking out venom
Fake

5. Mahatma Gandhi’s glasses sold for USD 340000 in UK
Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 3rd September 2020

1) Watching TV closely can damage eyes
Answer: Fake

2) Indian farmers are using coca cola to protect crops from pests
Answer: Not Fake

3) Aamir Khan wore his wife’s earrings in the movie Lagan
Answer: Not Fake

4) P.M NARENDRA MODI Is the most followed Indian in twitter
Answer: Not Fake

5) a maximum of 36 runs can be scored in a over of Cricket
Answer: Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 2nd September 2020

1. Khardung La in Ladakh is the world’s highest motorable road
Fake

2. Healthy people are recommended not to wear masks says Govt. of India
Fake

3. Narayana Murthy’s son-in-law is the British Finance Minister
Not Fake

4. A Hindu temple is depicted on Cambodia’s national flag
Not Fake

5. Eating a lot of carrots causes skin to turn orange
Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 1st September 2020

1. Peanuts are of Indian origin
Fake

2. Bengaluru traffic delayed a terrorist attack
Not Fake

3. Arjun Rampal’s grandfather designed an artillery gun for India
Not Fake

4. India shares its longest land border with Bangladesh
Not Fake

5. IPL is the world’s first professional T20 cricket league
Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 31th August 2020

1. A bus stop has been named after a stray dog in south India

Not Fake

2. Consuming spicy food can cause ulcers

Fake

3. Kalpana Chawla was the first Indian female citizen to go to space

Fake

4. India has an activa volcano

Not Fake

5. Shri Narendra Modi is the only PM of India who was born after independence

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 30th August 2020

1 Fake
2 Not Fake
3 Fake
4 Not Fake
5 Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 29th August 2020

1. Eating chilli can cause a hole in the human throat

Not Fake

2. Humans normally use 10% of their brain

Fake

3. Coronaviruses discovered over 50 years ago

Not Fake

4. Watermelon like fruit, found in Japan, is blue from inside

Fake

5. 1857 uprising was the first Indian uprising against the British

Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 28th August 2020

1. Venus flytrap can count

Not Fake

2. Dust is mostly made up of skin that human shed

Fake

3. Indian teenager invented anti-rape shoes

Not Fake

4. Rapper Badshah stage name was inspired from SRK’s hit film

Not Fake

5. Bus in Delhi filled with water during monsoon

Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 27th August 2020

1. The Great Wall of China is visible to the naked eye from space

Fake

2. Lake water color changes from blue to pink

Not Fake

3. M. S. Dhoni is the only cricketer to captain Chennai Super Kings

Fake

4. Avoiding sweets will prevent diabetes

Fake

5. Animals can also get infected by Covid19

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 26th August 2020

1. Hindi is the national language of India

Fake

2. Chocolate snowfall was observed in Switzerland

Not Fake

3. Jupiter and Saturn observed diamond rains

Not Fake

4. Wuhan residents ignore social distancing rules and party

Not Fake

5. Indian army claims to find Yetty’s footprints

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 25th August 2020

1. Babies have more bones than adults

Not Fake

2. Zomato introduces period leaves for their female and transgender employees

Not Fake

3. Cadbury gives out free gift baskets for its 196th anniversary

Fake

4. Nelson Mandela was on terrorist watch list of USA till 2008

Not Fake

5. Tom Cruise to star in a movie shot in space

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 24th August 2020

1. The word ‘batata’ is derived from Portuguese

Not Fake

2. Addicts consume sanitizer instead of alcohol

Not Fake

3. Doctor arrested for illegal kidney harvesting amidst coronavirus

Fake

4. Dead body of peacock to be wrapped in national flag for burial

Fake

5. Plucking one white hair causes growth of more white hair

Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 23th August 2020

. Sniffer dogs are being used to detect coronavirus patients on Dubai airport

Not Fake

2. Brain surgeries can be conducted without anesthesia

Not Fake

3. UK PM Boris Johnson performed ‘Ram Abhishek’

Fake

4. All body parts get oxygen from blood vessels except Cornea

Not Fake

5. Waterfall flows backwards in Australia

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 22th August 2020

1. Apple’s flagship phone is being manufactured in India for the first time

Not Fake

2. Class 10 student scores changed from 2 to 100 after re-evaluation

Not Fake

3. Laughing Buddha and Gautam Buddha are the same

Fake

4. Charminar was built in commemoration of end of plague

Not Fake

5. It was legal to mail babies through post in USA

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 21th August 2020

Q1. Coca cola sold 25 bottles
Ans. Fake

Q.2 Ar rahman name dilip kumar & marry to sayra banu
Ans. Not Fake

Q3. childrens are protected from covid-19?
Ans. Fake

Q4. Mona lisa painting have letter box
Ans. Not fake

Q5. india discovered water on Moon
Ans. Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 20th August 2020

1. Coins with Hindu Gods were issued by British

Fake

2. Whatsapp CEO warns users to change their DPs because they could be misused by ISIS

Fake

3. Asia’s first fighter jet was made in India

Not Fake

4. Mosquitoes are the most fatal creatures to humans

Not Fake

5. Renewable energy generates 3 times the jobs as the fossil fuel industry

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 19th August 2020

1. Harmonium was invented in India

Fake

2. India’s Independence Day was celebrated with grandeur in London

Fake

3. Varanasi’s Ratneshwar temple leans more than the leaning tower of Pisa

Not Fake

4. Helium was discovered during a solar eclipse in India

Not Fake

5. Monkey addicted to alcohol bites 250 people

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 18th August 2020

1. 50,000 smartphones to be distributed among students by Punjab Government

Not Fake

2. Mumbai was given in dowry to the British

Not Fake

3. A woman sets Guinness World record for having 14 children with 14 different men

Fake

4. Hyundai showroom hires a street dog as a car salesman

Not Fake

5. Mahatma Gandhi’s photo where is dancing with a caucasian femake has gone viral

Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 17th August 2020

1. A polling booth was set up for only one person in 2019

Not Fake

2. US cartoonist mocks Indian news channel in his cartoon

Fake

3. Petticoat was worn by men

Not Fake

4. Arvind Kejriwal Government fails to control Delhi floods

Fake

5. 15 foot long mystery sea creature discovered on Britain’s beach

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 16th August 2020

1.fake

2.not fake

3.not fake

4.fake

5.fake


Flipkart Fake Or Not Answers 15th August 2020

1. Lord Mountbatten chose this date for India’s independence because Japan army surrendered in WW2 on the same date

Not Fake

2. UN promotes a system where only one government would govern all nations

Fake

3. There is a temple in India where dogs are worshipped

Not Fake

4. Rabindranath Tagore had also composed Sri Lankan national anthem

Fake

5. Giraffes have the same number of neck bones as humans

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 14th August 2020

1. Phone app uses phone camera to measure blood oxygen levels

Fake

2. BATA is an Indian Company

Fake

3. You have to plant 10 saplings to get a gun license in Patiala

Not Fake

4. 3000 tonne gold deposits discovered in UP’s Sonabhadra

Fake

5. The world salary comes from salt

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 13th August 2020

1. Leonardo Di Caprio’s stepmother is an Amritdhari Sikh

Not Fake

2. Polo is the only sport that does not allow left handed players

Not Fake

3. A day on Venus is longer than a year on Venus

Not Fake

4. French president Macron congratulates India on Rafale jets

Fake

5. ICMR declares 15th August as the launch for Made in india Covid19 vaccine

Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 12th August 2020

1. The Tamil word “Aiyo” has been added to the Oxford English dictionary

Not Fake

2. Three animals are visible on India’s National Emblem

Fake

3. Meat and dairy industries emit more greenhouse gas than all cars on earth

Not Fake

4. The original coca cola had cocaine as an ingredient

Not Fake

5. Sending good morning messages can expose private banking information

Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 11th August 2020

. Madhur Dixit biopic is in works

Fake

2. Microsoft hired an employee named “Mac book” to take a jab at Apple

Not Fake

3. Yahoo refused to buy google in 1998

Not Fake

4. Sachin Tendulkar is the first player to score double century in ODI

Fake

5. The longest runnung ad campaign is of Amul

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 10th August 2020

1. Nokia is giving away free smartphones admist COVID crisis
FAKE

2. For the first time in 72 years, Indian Rupee is weaker than Bangladeshi Taka
FAKE

3. A Goldfish has 3 second memory
FAKE

4. Charlie Chaplin won his only non honorary Oscar for music
NOT FAKE

5. Wipro was started originally with vegetable Ghee
NOT FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers 9th August 2020

1. The image of Mahatma Gandhi was first to appear on the Indian Rupee coin

Fake

2. A bill was presented in the Lok Sabha that children abusing parents will be jailed

Not Fake

3. A truck crashed into a helicopter in Punjab

Fake

4. A pigeon was arrested by Indian police on a suspicion of being a spy

Not Fake

5. A Union minister promoted bhabhiji papad which will fight corona virus

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 8th August 2020

1. The slogan ‘Quit India’ was suggested by Gandhiji in the Congress session of 1942
FAKE

2. Jio offers recharge to celebrate Mukesh Ambani becoming the 6th richest man
FAKE

3. The Nijam of hyderabad was the World’s richest man in 1937
NOT FAKE

4. Google Images was invented because of Jennifer Lopez’s dress
NOT FAKE

5. Tiger has always been India’s national animal
FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers 7th August 2020

1. Tipu Sultan used Rockets to fight against the British in 18th Century
NOT FAKE

2. RBI has released notes of new denominations
FAKE

3. A women with 4 legs existed
NOT FAKE

4. USA and India rank 1st and 2nd respectively for conducting COVID-19 tests
FAKE

5. Both male and female elephants found in India have tusks
FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers 6th August 2020

1. India was the first Asian country to have a nuclear reactor

Not Fake

2. Germany asks 4000 people to attend concert as a coronavirus experiment

Not Fake

3. The Mughals introduced the currency of Rupee in India

Fake

4. Shankar Mahadevan sang ‘Breathless’ in one breath

Fake

5. A 4 year old boy ran 65 kms marathon

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 5th August 2020

1. There was a protest in Manori against an Organ harvesting racket in the name of Corona?
FAKE

2. Conman Natwarlal sold the Indian Parliament House along with its MPs?
NOT FAKE

3. Humans cannot have more than 32 teeth in their mouth?
FAKE

4. Bruce Lee was a Cha-Cha dance champion?
NOT FAKE

5. A funeral for a helmet held during protest against wearing helmets?
NOT FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers 4th August 2020

1. Siyaram launches anti-corona fabric

Not Fake

2. Neem is the national tree of India

Fake

3. Sudha Murthy was the famous Parle G poster girl

Fake

4. Indian Railways is the largest employer in the world

Fake

5. Women in India have more gold than some first world nations

Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 3rd August 2020

1. Modi rakhi competes against Chinese rakhi for Rakshabandhan 2020?
NOT FAKE

2. Central government is giving Rs.1.5 lakh to municipalities for every Covid +ve patient?
FAKE

3. In 1928 Amsterdam Olympics India won its 1st gold without conceding a single goal?
NOT FAKE

4. NASA has discovered a new zodiac sign?
FAKE

5. Hrithik Roshan was the original choice for SRK’s roles in Don 2 and Swades?
NOT FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers 2nd August 2020

1. Whiskey will be sold in paper bottles?
NOT FAKE

2. Ratan Tata said that a non-Tata could one day be the Chairman of Tata Trusts?
NOT FAKE

3. Priyanka Chopra was married before she married Nick Jonas?
FAKE

4. Funeral service was conducted in Iceland for a Glacier?
NOT FAKE

5. Union government revokes the power of the police to grant bail?
FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers 1st August 2020

1. RBI grants licence to Bank of China to open its branch in India
Fake

2. Amitabh Bachchan was initally named Inquilaab
Not Fake

3. WHO said asymptomatic patients cannot spread covid19
Fake

4. Fish with human lips and teeth found in Malaysia
Fake

5. It is illegal to use monkeys for entertainment purposes in India
Not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 31th July 2020

1. Nostradamus had predicted that corona will spread in Italy from China in 2020
Fake

2. Indians spend most of their time reading
Not Fake

3. CPI leaders protest against India
Fake

4. Badshah wont make remix songs
Not fake

5. Asian giant hornet bite left people unconscious
Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 30th July 2020

1. Dharavi was an island until the 18th century
Not Fake

2. Badminton was originally known as Poona
Not Fake

3. PMC collects Rs. 1 crore in fines in 5 days
Not Fake

4. Diljit Dosanjh was Ivanka Trump’s guide to see the Taj Mahal
Fake

5. Budwesier employee was peeing in beer tank for 12 years
Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 29th July 2020

1. Drinking alcohol can protect from Covid-19 infection
Fake

2. Residents of Indus valley civilization had private toilets
Not Fake

3. WHO offers upto $100 for 2-3 hours of work from home
Fake

4. Kalki Koechlin’s great grandfather was the chief engineer of the Eiffel Tower
Not Fake

5. Bihar’s businessman lodged complaint against dog for stealing Rs. 400,000
Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 28th July 2020

Question 1. Uttarakhand forest fires in 2020 were unnatural?
Answer 1 – FAKE

Question 2. Russia completes clinical trials of COVID-19 vaccine?
Answer 2 – FAKE

Question 3. Himesh Reshammiya has composed 300 songs during the lockdown?
Answer 3 – NOT FAKE

Question 4. GoAir employee posted hateful tweets?
Answer 4 – FAKE

Question 5. Man sets Guinness world record for fastest typing with nose?
Answer 5 – NOT FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers 27th July 2020

Question 1. Owls can rotate their head 360 degrees?
Answer 1 – FAKE
Question 2. Amitabh Bachchan thanks doctors via video after he tests COVID-19 +ve?
Answer 2 – FAKE
Question 3. An Indian company is the largest producer of vaccines in the world?
Answer 3 – NOT FAKE
Question 4. Miracle baby born with three eyes in Germany?
Answer 4 – FAKE
Question 5. WHO accepts home remedy cure for COVID-19?
Answer 5 – FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers 26th July 2020

1. Satyajit Ray is the first Indian to win an Oscar
Fake

2. Email is older than internet
Not Fake

3. Infosys was started with an initial capital of Rs.10,000 from Sudha Murthy
Not Fake

4. Yellow frogs spotted in Madhya Pradesh due to Covid19 outbreak
Fake

5. Snooker was invented in Jabalpur
Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 25th July 2020

Answers…
1. Not Fake
2. Not Fake
3. Fake
4. Fake
5. Fake 


Flipkart Fake Or Not Answers 24th July 2020

Question 1. Google to invest $10 billion in India?
Answer 1 – NOT FAKE

Question 2. A wristband has been invented that gives you a shock when you curse?
Answer 2 – NOT FAKE

Question 3. Deepika Padukone stepped out to buy liquor during the lockdown?
Answer 3 – FAKE

Question 4. Vedic maths comes from the Vedas?
Answer 4 – FAKE

Question 5. White tiger are albino tigers?
Answer 5 – FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers 23th July 2020

Question 1.  Samosa And Jalebi Originated In India?

Answer 1 – FAKE

Question 2. Jadoo Will Comeback In Krrish4?

Answer 2 – NOT FAKE

Question 3. Giant Skeleton Of Son Of Bheema – Ghatotkatch Found?

Answer 3 – FAKE

Question 4. Rats Chew cash Worth Rs.13 Lakh?

Answer 4 – FAKE

Question 5. First rocket of India was brought on cycle and bullock cart?
Answer 5 – NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Answers 22th July 2020

Question 1. Cricket was an Olympic sport?
Answer 1 – NOT FAKE

Question 2. Human-sized bats exist?
Answer 2 – FAKE

Question 3. Aamir Khan gave sacks of wheat with Rs.15000/- inside it?
Answer 3 – FAKE

Question 4. WhatsApp will now charge money from its users?
Answer 4 – FAKE

Question 5. Bullet bikes are worshipped in a temple in Rajasthan?
Answer 5 – NOT FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers 21th July 2020

1. Sachin Tendulkar has played cricket for Pakistan
Not Fake

2. 169 residents of a Mumbai complex tested covid positive
Fake

3. PM Modi appoints drone wizard as a DRDO scientist
Fake

4. Father hired gamers to kill his son’s online character
Not Fake

5. Ludo and Snake & ladders invented in India
Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 20th July 2020

1. Manoj Bajpayee to play the role of Vikas Dubey in his biopic
Fake

2. Couple called off wedding over a fight regarding PM Modi
Not Fake

3. Fake SBI branch opened in Tamil Nadu
Not Fake

4. Tomato ketchup had been used as a medicine in 1830s
Not Fake

5. Prashant Bhushan filed PIL against TikTok ban
Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 19th July 2020

1. Hockey is India’s national sport
Fake

2. Camels store water in their humps
Fake

3. Ayushmann Khurana was rejected by DHarma Productions for being an outsider
Not Fake

4. There was a direct bus service from London to Kolkata in 1950
Not Fake

5. Bharat Biotech’s VP took first dose of corona virus vaccine
Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 18th July 2020

1. ranvir singh support bjp party in 2019?
fake

2. thomas edison invented light bulb?
fake

3. mask are a sellingat price of 15k?
not fake

4.teen spends rs 16lakh in pubg game
not fake

5. incident happen iin benguluru prision ?
not fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 17th July 2020

1. centre to sack 5 lakh will remove its employee .
fake

2. 100 yrs person complete marathon ?
not fake

3. parrot arersted for insulting her step mother ?
not fake

4. human urine is used to make concrete ?
not fake

5. sushant dad;s demands cbi investigation ?
fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 16th July 2020

1. Indian National Anthem is declared the world’s best national anthem by UNESCO
Fake

2. Bulls charge when they see colour red
Fake

3. Family mistakens marijuana for methi
Not Fake

4. Alia Bhatt & Ranbir were to get married in January 2020
Fake

5. Mass spread of Covid-19 in Bihar and the groom died 2 days after the wedding
Not Fake


 


Join Telegram Channel For Instant Alert


4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here